Visina: 187

A8508

SPREMAN ZA KOMPROMIS… Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, iskren, ne povredjuje ljude, zna dosta toga da precuti, uvek pokusava da izabere reci. Blage naravi, miroljubiv. Jedna ozbiljna veza treba da se temelji na poverenju, postovanju, toleranciji. Spreman je na kompromise.

A8887

STARIJI GOSPODIN OČEKUJE DAMU Situiran, emotivan stariji gospodin, obrazovan,  sportski tip, poštuje dame, vrlo aktivan, ambiciozan  i preduzimljiv u poslu. Uživa  u putovanjima, plivanju, zabavi, izlascima, šetnji, druženjima….. Očekuje vezu sa  ljubavlju, razumevanjem popustljivosti i sa dobrom komuikacijom. Želeo bi da upozna obrazovanu  pravu damu , dostojanstvenu, neznu i  zenstvenu.  

A8896

GOSPODIN SIROKIH SHVATANJA ZA OZBILJNU DAMU Pomocice zeni da se zaposli i ako mu ne bude odgovarala moze da se vrati ili da joj pomogne da ostane na Malti iako ona ne bude sa njim. Iskren, jednostavan, otvoren, pozitivan, voli da pomaze ljudima, duhovit, voli da se smeje i sali, ambiciozan, radi na sebi, stvara, …

A8896 Pogledaj profil klijenta »

A8950

ON ZELI VEZU DOGOVORA I LJUBAVI Iskren, posten, komunikativan, dobrodusan, jednostavan, skroman, inteligentan, elokventan. Dama da bude iskrena, postena, domacica, pedantna. Partnerski odnos pun postovanja, empatije, dogovora. Preferira crnookose. Najvaznije da ga ona prihvata, da postoji srodnost dusa.

A8967

VEDROG DUHA Komunikativan, otvoren, pozitivna osoba, ima smisla za humor, vedrog duha.  Uvazavanje, komunikacija, postovanje, tolerancija. Od buduce partnerke ocekuje da bude priblizno slicni i energetsko kompatibilni.  Da bude pristojnog izgleda, atraktivna.

A9112

SARMANTAN GOSPODIN TRAZI DAMU ZA BRAK Jako komunikativna osoba, ambiciozan, i istrajan u svemu sto radi. Trenirao je kosarku i voli da se bavi fizickim aktivnostima. Od dame pre svega ocekuje iskrenost i postovanje. Zaposlen kao direktor Istorijskog arhiva. Zavsio je visoko pravnu skolu.

Pin It on Pinterest