Visina: 189

A2364

ON JE DUHOVIT I ISKREN.. Za sebe kaze da je drustven, duhovit, iskren, veran. Pre svega zeli da pronadje partnerku koja ce da mu bude saputnik u zivotu. Od partnerke ocekuje iskrenost i postovanje. Svoje slobodno vreme voli da provede u setnji, prati sport i voli da pogleda dobar film..

A8470

ON JE OPTIMISTA I VOLI DA SE SMEJE.. Za sebe kaze da je ozbiljan, odgovoran, iskren, vredan, tolerantan, spreman na kompromise, optimista, voli da se smeje. Ozbiljna veza da se temelji na razumevanju, komunikaciji, poverenju, uzajamnom uvazavanju. Da dama ima slicne osobine kao i on. Stil oblacenja zavisi od situacije do situacije. Voleo bi da …

A8470 Pogledaj profil klijenta »

A8471

IZUZETNO SARMANTAN I DUHOVIT GOSPODIN.. Cestit, korektan covek, komunikativan, srednjeg temparamenta, sklon kompromisu sa ljudima, razuman, tolerantan, izuzetno sarmantan i duhovit, pozitivan..Oblaci se elegantno zbog posla ali i sportski. Direktor firme za obezbedjenje. Citanje knjiga, prati sport, voli prirodu, voli da pogleda dobar film, voli da izadje sa prijateljima.

A8659

AMBICIOZAN I ISTRAJAN GOSPODIN.. Za sebe kaze da je iskren, ambiciozan i istrajan u svemu sto radi. Voli da seta, da putuje, druzenje, gledanje filmova, pecanje. Zeli partnerku koja je lepa, normalna, da ne vara, bitno mu je da se slazu, ceni iskrenost, da je komunikativna, da imaju zajednicka interesovanja, da voli izlaske.

A9095

GOSPODIN ZA BRAK Obrazovan gospodin, situiran,  želi da upozna ozbiljnu devojku za brak, koja želi porodicu i  decu.  Spreman je za promene, radi na sebi, odgovoran je i vredan, bavi se sportom /borilačke veštine/, odlazi u prirodu i obilazi  manastire, a voleo bi da i dama ima slična interesovanja. Od devojke očekuje  da je vesela, nepušač, …

A9095 Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest