Visina: 190

A9137

GOSPODIN ČVRSTO  MOTIVISAN ZA BRAK I PORODICU On  je vrlo ozbiljan, čvrsto rešen i motivisan da ostvari brak i porodicu, tolerantan, odgovoran, skroman, iskren, realan i objektivan, muzičar je /svira harmoniku/, ima orkestar  i  baš uziva u tome. Voli prirodu, konje i fijakere, biciklizam, uživa u druženju sa prijateljima.  Dama koju bi želeo da upozna  …

A9137 Pogledaj profil klijenta »

A9125

UZIVA U KULTURNIM MANIFESTACIJAMA.. Miran gospodin, razuman i obziran. Uziva i posecuje kulturne manifestacije. Voli zivotinje. On zeli da upozna damu za brak/vezu, da se medjusobno postuju, uzivaju i zajedno da stvaraju. Voleo bi da oformi porodicu.

A8541

GOSPODIN OZBILJNIH PLANOVA Za sebe kaže da je vredan, radan, ozbiljan, privatnik posvećen poslu, zaposlen i situiran….. Ovim putem bi hteo da upozna pristojnu damu, sličnih osobina za ozbiljnu vezu koja bi bila krunisana brakom.

A8457

ON JE STRPLJIV I MIRNE NARAVI.. Za sebe kaze da je dobar, strpljiv, iskren, posten. Voli da radi, mirne je naravi. Voli setnje, prirodu i izlaske. U jednoj ozbiljnoj vezi ocekuje razumevanje i slaganje po pitanju zajednickog zivota. Zeli ozbiljnu vezu za brak!

A8489

VESEO I SIMPATICAN GOSPODIN Dobrodusan, stabilan, sarmantan, brzo se smiri i kad se iznervira. Njegova interesovanja vezana su za fudbal, biciklizam, setnju, putovanja..Zeli da upozna damu za ozbiljnu vezu, sa kojom bi imao odnos pun postovanja, poverenja i ljubavi.

A8880

STARIJI GOSPODIN ŽELI BRAK On je situirani  penzioner, komunikativan,  kulturan,  blage naravi, prilagodljiv…..voli prirodu, reku, da plovi čamcem, putovanja, izlaske u bioskop i pozorište. Želeo bi da nađe odgovarajuću damu za ozbiljnu vezui brak sa sličnim osobinama i sklonostima. Očekuje iskrenu damu, komunikativnu, sa poverenjem, poštovanjem i tolerancijom, sa spremnošću na kompromise i međusobno uvažavanje. …

A8880 Pogledaj profil klijenta »

A8705

MLADIC ZA OZBILJNU VEZU.. Da ima dobru dusu, da je plemenita, ne voli izlaske, da je vise kucni tip devojke, da voli decu, da bude nezna, romanticna, pametna, inteligentna, da ima svoju licnost, da je skromna. Sklona umetnosti i knjizevnosti. Porodicna. Tolerancija i uzajamno postovanje, kulturna. Ne mora biti obrazovana, ali da bude vaspitana, da …

A8705 Pogledaj profil klijenta »

A8959

REALAN I OKRENUT PRAVIM VREDNOSTIMA Realan, svestran, posten, skroman, okrenut ka pravim vrednostima, emotivan, stabilan, romantican, pouzdan muskarac. Socijalna, ekstrivertna licnost. Nije agresivan, nije nasilan. Za sebe kaze da je stalozena, smirena, osoba. Kod devojke mu je bitno da radi, da ima srednju ili zanatsku strucnu spremu, zena koja je sposobna da privredjue, snalazljiva..Zena da …

A8959 Pogledaj profil klijenta »

A9093

DRUŽELJUBIVI GOSPODIN Za sebe kaze da je iskren, posten, pedantan… Korektan je , komunikativan i duhovit. Bavi se građevinarstvom, situiran je,  ima malo slobodnog vremena, ali voli prirodu, planinarenje, druzenje sa rodbinom i prijateljima. Od dame  očekuje da je ljupka, iskrena, pedantna, jednostavna.

A9099

GOSPODIN DOMAĆIN Za sebe kaze da je domaćin, bavi se poljoprivredom. Ozbiljan, pošten i vredan, očekuje da upozna  isto takvu osobu. Situiran i stambeno obezbeđen. Zivi u okolini Subotice.

Pin It on Pinterest