Image

Iskustva, utisci, rezultati članova Mond Cluba koji su podelili svoje životne priče na licnom planu, a koje su se dogodile zahvaljujuci angazovanju i posredovanju Mond Cluba. Ukoliko i Vi zelite da podelite svoje iskustvo sa javnoscu, pišite nam na email office@mondclub.rs. Vaši podaci biće zašticeni!

Hvala svima i želimo Vam mnogo sreće i ljubavi! U produžetku, pogledajte i pročitajte kako su neki od naših članova komentarisali rad naše agencije.

BRAK SA RUSKINJOM Preporučujemo Vašoj pažnji da na ovom linku pogledate fotografije.


O.I. iz Beograda – MNOGO, MNOGO HVALA!

BRAK I POTOMSTVO Zelim da se zahvalimo Mond Clubu na posredovanju za formiranje braka i porodice. Imam 32 godina i upoznala sam preko njih mladica, a sada mog supruga koji ima 37 godina. Savršeno smo se uklopili, zavoleli i venčali. Nakon godinu dana, dobili smo bebu…Presrecni smo,sada ocekujemo i drugo dete.


M.K. iz Čačka – U POČETKU SAM BIO SKEPTIČAN…

BRAK U pocetku sam bio skeptican, jer sam više puta pokušavao preko agencija da upoznam odgovarajuću damu. Odlučio sam na kraju da se učlanim. Imam 53 godine i veoma sam bio usamljen. Mond Club mi je ponudio za početak 5 članica i nakon trećeg upoznavanja, zamislite ja sam se zaljubio u ovim godinama. Presrećan sam-zakazali smo venčanje.


N.L iz Barajeva – PRINC NA BELOM KONJU POSTOJI!

LJUBAV-BRAK Bila sam posvećena učenju i razvoju karijere. Godine su prolazile, a ja na ličnom planu nisam ništa značajno uradila. Drugarice su se većina njih udale, drugovi svi oženili. Neko mi je preporučio Mond Club i ja sam odlučila da pokušam. Posle 3 meseca, upoznala sam mog ,,princa,, na belom konju. Međutim princ nije odjahao i ostavio me, već se pretvorio u supruga i oca naše troje dece….PREPORUČILA BIH SVAKOME MOND CLUB! Želim im mnogo uspeha i svu sreću ovoga sveta, jer su oni meni doneli sreću….


N.K iz Kragujevca – MOJA MALA IZ MOND CLUBA NEMA MANE…

VERIDBA Moju sadašnju devojku sam upoznao preko Mond Cluba. Ja imam 30 godina a ona 26. Kažu da sam simpatičan dečko ali sam pomalo stidljiv i povučen. Preko mamine prijateljice sam čuo za mond Club i posle mnogo šala i nećkanja, ja sam se ipak učlanio i upoznao svoju sadašnju devojku i verenicu.


P.B. iz Švajcarske – LJUBAV U ZRELIM GODINAMA SA RUSKOM DAMOM

BRAK Kada sam saznao da Mond Club sarađuje sa ruskim agencijama, došao sam na razgovor u klub gde mi je detaljno objašnjeno kako mogu da stupim u kontakt sa ruskom damom i da se oženim. Nakon moje odluke i izbora, započeo je postupak….i uskoro se ženim. Prijatno sam iznenađen visokim stepenom profesionalizma i korektnim odnosom prema klijentima- ovo je retkost u Srbiji. U Švajcarskoj živim i radim oko 30 godina, ali moja dama iz Rusije živeće sa mnom u Srbiji. IZUZETNO SAM ZADOVOLJAN!


G. P. iz Austrije – BRAK SA RUSKINJOM BRAK

BRAKZivim i radim u Austriji. Razveo sam se pre 4 godine. Imam sina i ćerku koji žive samostalno. Čuo sam za Mond Club, pozvao sam preko skype-a i razgovarao sam o programu ženidbe sa ruskinjom. Nakon utiska koji sam stekao u detaljnom razgovoru, odlučio sam da uđem u program. Posle nekoliko ponuđenih upoznavanja, odlučio sam se za izbor i tako je krenulo….Već smo dve godine u braku, dobio sam ćerkicu sa mojom ruskinjom, a možda ćemo imati još jedno dete. Ona je lepa, kulturna, dobra majka i supruga.


R.K. iz Sombora – LEPO NAM JE ZAJEDNO

PARTNERSKA VEZA Kada sam se razveo, odnosno kada me je supruga ostavila, moj svet se srušio. U 52 godini ,ona se zaljubila i otisla je da živi sa drugim čovekom. Odvela je sa sobom i našu ćerku. Dugo sam lutao… Na internetu sam video Mond i učlanio sam se. Nisam se ničemu posebnom nadao i hteo sam da upoznam što više žena kako bi shvatio šta to meni nedostaje… u stvari meni ništa posebno ne nedostaje, osim  što sam izgleda život proveo sa pogrešnom osobom. Sada sam sa damom koja ima 47 godina i zadovoljan sam (ja imam 54 g). Oboje smo intelektualci, imamo mnogo toga zajedničkog i savršeno se slažemo u krevetu. Za sada negujemo ozbiljnu partnersku vezu.


R.P. iz Australije – ZVANIČNO HVALA!

BRAK I POTOMSTVO Nedavno sam slučajno na internetu videla sajt Mond Cluba kada je mojoj deci trebalo da pomognem u pripremama za domaci zadatak na temu porodicnih odnosa. Pošto sam se preko Monda upuznala sa mojim sadašnjim mužem koji je tada živeo i radio u Australiji, pogledala sam sajt i videla ovu rubriku. Koristim ovu mogućnost i priliku da se javno zahvalim klubu i da im poželim sve najbolje u daljem radu. Bilo je to pre 10 godina. Suprug i ja imamo dvoje divne dece i sada živimo na relaciji Srbija-Australija.


M.I. iz Zemuna – ZALJUBILA SAM SE U PRAVU OSOBU

LJUBAV Uvek sam se pitala šta to mladići nalaze u igricama. Prvi put sam upoznala mladića preko Mond Cluba kome igrice nisu bile najvažnije u slobodno vreme. Složili smo se u mnogim drugim stvarima…i ja sam se zaljubila. Sve češće pričamo o deci. Verovatno ćemo se venčati. Mislila sam da je učlaniti se u agenciju sramota ali oni su me ubedili. Pored toga što sam se zaljubila, Mond Club mi je našao i posao. HVALA I SVAKOME BI PREPORUČILA…


R.K. iz Zaječara – DRUGI PUT SAM SE OŽENIO PREKO MOND CLUBA

BRAK Pre 3 godine postao sam udovac i mislio sam da nikada više neću imati dragu i voljenu osobu pored sebe. Svoju suprugu sam mnogo voleo i cenio. Na korak učlanjenja posavetovao me je moj lekar opšte prakse. Često mi je svašta falilo i mislio sam da sam bolestan. Ali nisam bio nikada stvarno bolestan, samo mi je nedostajala ljubav, pažnja i poverenje. Poslušao sam savet i saznavši za Vašu agenciju, učlanio sam se. Kada su počeli predlozi i konsultacije, jedva sam se odlučio na korak konkretnog upoznavanja. I to se desilo i ja sam sada drugi čovek. Opet se osećam zadovoljno i ispunjeno. Pre mesec dana smo se venčali. Moja i njena deca (ja imam dvoje, ona jedno), nas podržavaju u svemu. Ponovo sam srećan!