Image

Proces posredovanja ostvarujemo ONLINE varijantom ili DIREKTNIM dolaskom u našu agenciju sa zakazivanjem termina za razgovor. U nastavku se informišite detaljnije.

mondclub-vencanje-clanova

ONLINE

 

Celokupan način saradnje i upoznavanja, sprovodimo varijantom preko SKYPE-a VIBER-a ili WHATSAPP-a ili Vama pogodnom varijantom video konferencije za INTERVJU. Takođe se formira Vaš ELEKTRONSKI KARTON sa bitnim podacima o Vama, fotografijama, kao i opis poželjnih karakteristika partnera/ke, za upoznavanje. Vaši personalni podaci biće zaštićeni i DISKRECIJA je zagarantovana. Takođe, Vi odlučujete da li ćete biti prezentovani na našem sajtu ili ćete biti samo član u okviru naše agencije.

DOLASKOM U AGENCIJU

 

U prijatnom ambijentu agencije Mond Club uz kafu, sok… možemo porazgovarati o svemu što Vas interesuje u proceduri saradnje. Ukoliko budete želeli da postanete naš član, obavićemo intervju sa Vama i formirati Vaš ELEKTRONSKI LIČNI KARTON koji će sadržati samo bitne podatke o Vama i fotografije, kao i opis poželjnih karakteristika partnera/ke, za upoznavanje. Vaši personalni podaci biće zaštićeni i DISKRECIJA je zagarantovana. Takođe, Vi odlučujete da li ćete biti prezentovani na našem sajtu ili ćete biti samo član u okviru naše agencije.

U PROCESU SARADNJE OBEZBEĐUJEMO:

BESPLATNO
ČLANSTVO

BESPLATNO ČLANSTVO

Mogu koristiti dame koje žele ozbiljnu vezu za brak.

STANDARDNO
ČLANSTVO

STANDARDNO ČLANSTVO

Mogu koristiti dame i gospoda uz usaglašene kontakte za upoznavanje.

VIP
ČLANSTVO

VIP ČLANSTVO

Omogućava poseban status: Organizovanje susreta, na zahtev testiranja, uporednu horoskopsku analizu, stručni razgovori sa oba partnera.

SAVETOVANJA

SAVETOVANJA

Iz domena naše stručne osposobljenosti i bogatog iskustva u oblasti bračnog posredovanja.