O nama

MOND CLUBBEOGRAD-SRBIJA-REGION-SVET 

Ovde se možete upoznati sa širim informacijama koje predstavljaju kompletan rad naše agencije. Pored  BRAČNOG posredovanja, druga važna oblast kojom se bavimo je posredovanje pri zapošljavanju sa radnicima različitih profila i poslodavcima-firmama.

KADA STE ČLAN MOND CLUB-a MOŽETE KORISTITI SVE BONUS USLUGE-A POSEBNO POSREDOVANJE PRI ZAPOŠLJAVANJU    www.zaradi.rs

Mond Club plus se od 1997 g. profesionalno, uspešno i savremeno bavi uslugama bračnog posredovanja, zapošljavanja i marketinga u Beogradu, celoj Srbiji i inostranstvu. Poseduje licencu za stručnu i tehnicku osposobljenost za poslove posredovanja pri zapošljavanju u Srbiji i inostranstvu.   Kostantnim radom, ulažući u razvoj i ljudske resurse, Mond Club je jedinstvena firma na području Srbije sa USLUGAMA KOJE PREDSTAVLJAJU TEMELJE ŽIVOTA JEDNE LIČNOSTI:BRAK ILI  BRAČNA ZAJEDNICA-POSAO ILI PRIVATNI POSAO.  Svoje poslovne aktivnosti u uslugama posredovanja obavljamo za registrovane članove. Na taj način obezbedjujemo SIGURNOST, STRUČNU PROCENU I EFIKASNE REZULTATE. Sa klijentima članovima ostvarujemo direktan kontakt, dolaskom u naše kancelarije ili online video konferencijama. Imamo jasno definisan plan i program, kao i metode rada u posredovanju. Poslovni odnos se zasniva na ugovorenim obavezama-potpisivanju ugovora.

 CILJEVI I PRODUKTI NAŠEG POSLOVANJA SU: LJUBAV-VEZA-BRAK, Brakovi, kvalitetne veze, formiranje porodice sa potomstvom. Zaposljavanje, radna mesta, nova radna mesta.

IZA NAS su na hiljade i hiljade ostvarenih kvalitetnih kontakata, veza, brakova, rođenja dece, radnih mesta i novih radnih mesta-A ISPRED NAS STE VI!

 

Pin It on Pinterest