U doba korona virusa saradnju sa Vama, kao i proces posredovanja ostvarujemo ONLINE varijantom preko VIber/a, WhatsApp/a, Skype/a ili DIREKTNIM dolaskom u našu agenciju sa zakazivanjem termina za razgovor uz sve preporučene mere opreza.U nastavku se informišite detaljnije.
mondclub_online5

ONLINE
Celokupan način saradnje i upoznavanja , sprovodimo
varijantom preko SKYPE/a VIBER/a ili  WHATSAPP/a ili Vama pogodnom varijantom video konferencije za INTERVJU.Takodje se formira Vaš ELEKTRONSKI KARTON sa bitnim podacima o Vama, fotografijama , kao i opis poželjnih karakteristika partnera-ke, za upoznavanje.Vaši personalni podaci biće zaštićeni i DISKRECIJA je zagarntovana.Takodje, Vi odlučujete da li ćete biti prezentovani na našem sajtu ili ćete biti samo član u okviru naše agencije.

mondclub_direktankontakt5

DIREKTNIM KOTAKTOM U prijatnom  ambijentu  agencije  Mond Club uz kafu,sok...možemo  porazgovarati  o svemu što  Vas interesuje u proceduri saradnje.Ukoliko budete želeli da postanete naš član, obavićemo intervju sa Vama i formirati Vaš ELEKTRONSKI LIČNI KARTON koji će sadržati samo bitne podatke o Vama i fotografije, kao i opis poželjnih karakteristika partnera-ke, za upoznavanje.Vaši personalni podaci biće zaštićeni i DISKRECIJA je zagarntovana.Takodje, Vi odlučujete da li ćete biti prezentovani na našem sajtu ili ćete biti samo član u okviru naše agencije.

 U PROCESU SARADNJE OBEZBEDJUJEMO:

     Zaštititu Vaših ličnih  podataka

Poštovanje i uvažavanje Vaše ličnosti

Diskreciju

Odgovarajući izbor 

Usaglašavanje Vaših očekivanja sa suprotnom stranom

Obostranu sagalasnost za upoznavanje

Jasnu granicu u zalaženje domena Vaše privatnosi

Svaku vrstu konsultacija,savetovanja i pomoći sa naše strane

VRSTE ČLANSTVA:

mondclub_brak

STANDARDNO ČLANSTVO

Podrazumeva naše učešće i angažovanje na predlozima koji su uskladjeni uzajamno što se tiče očekivanja i usaglašeni što se tiče stupanja u kontakt i povezivanja .Kontakt i upoznavanje se razvija u pravcu LJUBAVI-VEZE ili VEZE ZA BRAK. Uvek očekujemo povratnu informaciju da li kontakt uspešan i u kom pravcu se razvija.

mndclub_ljubav

POSEBNA KATEGORIJA ČLANSTVA

Uključuje poseban vid angažovanja naše agencije u procesu bračnog posredovanja.Podrazumeva kompletno praćenje i aktivan rad i učešće od situacije izbora kandidata/nje, preko organizovanja upoznavanja do momenta dogovora o registraciji braka ili zajedničkog suživota, partnerske zajednice. NAJVIŠI NIVO PROFESIONALIZMA I ANGAŽOVANJA SAVREMENIM METODAMA.

mond_besplatnoclanstvo

 BESPLATNO ČLANSTVO

Besplatno članstvo je vid našeg angažovanja koji ide u pravcu podrške i pomoći u kontaktu za  vezu koja će rezultirati brakom i formiranjem porodice i rodjenjem dece.Sve dame koje žele da se ostvare na ličnom planu u ovom smislu, tretiramo besplatno, takodje sa najvišim stepenom angažovanja, uvažavanja i diskrecijom. PORODICA PUNA LJUBAVI,TOPLINE, RAZUMEVANJA I UVAŽAVANJA -JE NAJVEĆA VREDNOST.

Pin It on Pinterest